Vetting-u: Jeta e çmendur, e shfrenuar e fëmijëve pasanikë shqiptarë, makina 249 000 euroshe e shishe vere 12 000 Euroshe. Fotot

0
36

Nga: Vetting-u

Ndodh gjithmonë që në jetë të ndeshemi me njerëz, jeta e të cilëve ndryshon shumë nga ajo normale, nga jeta e gjithkujt sheh rrogën apo të ardhurat normale si mjet jetese.

Pamjet e publikuar më së fundmi në një nga faqet e IG, tregon shthurjen dhe shpenzimet marramëndëse të fëmijëve të pasur shqiptarë. Ata kalojnë çaste çmëndurishë ekonomike edhe për fëmijëe Sheikëve,tëcilët nëfakt i edukojne që në të ardhmen të bëhen zotër të punërave që i presin.

Pafund harxhojnë të rinjtë shqiptarë në blerjen e veshjeve, të bizhuve, në blerjen e automjeteve luksoze, në pube apo edhe në pushimet e tyre ekzotike. Kjo ndodh në një ralitet ndryshe nga bota ku vërtet të ardhurat ekonomike janë të kënaqshme.

 

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu