Moderatoja e njohur Jonida Shehu tregon pse u largua nga Top Channel

0
21

“Më hoqën se ika.  Unë shpreha dëshirën për t’u larguar dhe për të ndjekur rrugën time. Mendova që gjërat në atë pikë nuk përputheshin dhe nuk shihja se mund të rregulloheshin. Kishte diçka që nuk shkonte në marrëdhënien time me Top Channel dhe e anasjellta. Me raste vërtetoja se ishte një marrëdhënie e njëanshme dhe jo e dyanshme. Nuk ishim në kushte të barabarta. Në fund i thash vetes që duhet të largohesh. Jo nuk jam në gjyq me Top Channel. Unë nuk jam në gjyq sepse unë kurrë nuk do të ngrija një gjyq ndaj Top Channel-it, por as Top Channeli nuk është në gjyq me mua. Nuk më ka ardhur një njoftim.”,- është shprehur moderatorja.

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu