5 C
Shkoder, AL
E shtunë, 24 Shkurt 2018.
- Marketing -
Fizikanët kanë zëvendësuar zemrën e një njeriu që është duke vdekur me një aparaturë të “rrymës së vazhdueshme”, duke dëshmuar se jeta është e mundur edhe pa rrahjet e zemrës. Shihni videon e mëposhtme për më shumë: KUJDES, PAMJE SHQETËSUESE! [youtube https://www.youtube.com/watch?v=XzTXaUltXUA?feature=oembed]
Astronomët thonë se toka mund të ketë deri në 160 miliardë fqinjë planetarë në galaktikën e saj. Sipas një studimi të ri të këtyre astronomëve, secili prej 100 miliardë yjeve në atë që njohet si Rruga e Qumështit ka...
Ndiq mijëra fëmijë super të zgjuar për katër dekada e gjysmë, dhe do të mësosh një apo dy gjëra se si të rrisni njerëz të suksesshëm. Një nga zbulimet më të mëdha: Edhe fëmijët me IQ të nivelit të gjenive,...
Bota është e veshur me mistere, të cilat ndër shekuj kanë habitur njerëzimin. Ndonëse shkencëtarët kanë kaluar vite për të shpjeguar fenomenet e çuditshme, nuk kanë arritur që tu japin zgjidhje. Sot ne do të ju flasim për 10 mistere...
Dielli është duke humbur ngadalë fuqinë tërheqëse që ka ndaj planeteve të sistemit tonë, e për pasojë edhe Toka është duke u larguar prej tij. Por a do të thotë kjo që shtëpia jonë e përbashkët po largohet në hapësirë...

TË PREFERUARA

POSTIMET E FUNDIT