5 C
Shkoder, AL
E shtunë, 24 Shkurt 2018.
- Marketing -
Vëllimi me tregime me titull "Vegimet e fundit", i autorit shkodran Meritan Spahija, i shkruar në një gegnishte të pastër, ishte në finalen e konkursit "Libri më i mirë i vitit", organizuar nga Ministria e Arsimit dhe e Kulturës. Libri...

TË PREFERUARA

POSTIMET E FUNDIT