5 C
Shkoder, AL
E shtunë, 24 Shkurt 2018.
- Marketing -
Teksa botës i duhet të pranojë lajmin se Donald Trump është Presidenti i ardhshëm i SHBA, duhet të shohim disa nga daljet e tij përpara kamerës. Dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë fjalim fushate, por për vite ai është shfaqur...
Ju nuk mund të na besoni, por këto të fundit nuk janë gjithmonë vetëm për dashurinë. Ashtu si gratë vetë, filmat mund të jenë të shumëllojshëm dhe të paparashikueshëm. Bright Side paraqiti disa prej tyre. Mbani mend këta filma –...

TË PREFERUARA

POSTIMET E FUNDIT